Valnetten kopen

Werkt u regelmatig op grote hoogte of boven diepe afgronden? Dan is goede valnetten kopen iets wat u zeker moet overwegen.

Waarom valnetten kopen?

In Nederland komen ongelukken tijdens het werk op dagelijkse basis voor, per jaar overlijden er zelf gemiddeld 3 personen door een val van grote hoogte van een steiger en gemiddeld 10 door een val van een dak of verdieping (bron: Rivm). Het is daarom erg belangrijk om uzelf en/of uw werknemers zo veel mogelijk te beschermen tegen dit gevaar. Op de eerste plaats zijn duidelijke richtlijnen en afspraken natuurlijk erg belangrijk om ongelukken en eventueel een val te voorkomen, maar wanneer het noodlot dan toch toeslaat is het van essentieel belang dat u in het bezit bent van goede valnetten. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres.

Van den Eijnde: expert in valnetten

Van den Eijnde Vangnetten begon in 1998. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot expert op het gebied van vangnetten, valnetten en overige valbeveiliging. Niet alleen werken we uitsluitend met intern opgeleid personeel, we werken ook volgens de laatste veiligheidsnormen. Zowel onze machines en ons personeel als alle valnetten voldoen namelijk aan de huidige eisen van het huidige VCA-certificaat en de norm EN 1263-1. Dit is vanuit veiligheidsoogpunt goed nieuws voor u en uw werknemers die op hoogte moeten werken. Maar ook voor uw verhouding tot de arbeidsinspectie, want doordat wij volgens de laatste wettelijke richtlijnen werken, kunt u op uw beurt weer voldoen aan de strenge eisen van de arbeidsinspectie. 

Zoals gezegd zijn wij al jarenlang een begrip in de sector van valbeveiliging. Met name valnetten zijn onze expertise. U vindt het volledige assortiment aan standaard valnetten op onze speciale verkooppagina van Nettenverkoop. 

Valnetten kopen via nettenverkoop.nl

Valnetten kopen bij nettenverkoop.nl

Valnetten zijn er in verschillende soorten en maten. Omdat geen enkele situatie hetzelfde is, hebben wij op nettenverkoop.nl een breed assortiment aan valnetten voor u beschikbaar. Ook kunt u valnetten kopen met afmetingen die specifiek voor uw situatie nodig zijn. Wij maken zulke valnetten op maat in ons eigen atelier. Al onze valnette voldoen aan de laatste veiligheids- en milieu eisen en worden met zorg en precisie voor u geproduceerd.

Valnetten huren

Hebt u slechts voor een kortere periode valnetten nodig? Dan is valnetten kopen niet uw beste optie.
Bij VDE kunt u namelijk ook uw valnetten huren, zo kunt u ook uw tijdelijk project of evenement goed beveiligen. VDE komt de valnetten op de gewenste datum en tijdstip vakkundig monteren en bouwt deze uiteraard ook weer naar wens af. Hebt u interesse om valbescherming te huren?
Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

valbeveiliging kopen

Ons werkgebied

Wij voorzien uw project graag van hoogwaardige randbeveiliging. Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf die u kan helpen met het aanbrengen van randbeveiling op daken waar u van van plan bent om zonne-energie te plaatsen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dus wilt u uw woning of bedrijfspand voorzien van zonne-energie?  Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag naar u toe om te werken aan de veiligheid van uw personeel, zelfs in België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk staan wij voor u klaar. 

Maatwerk valnetten 

Bent u op zoek naar een valnet op maat voor uw project of bouw? VDE Vangnetten is gespecialiseerd in het op maat maken van valnetten. Dankzij ons eigen atelier kunnen wij op al uw wensen inspelen. Denk bijvoorbeeld aan een valnet van 7,90 m bij 3,18 m of een valnet van 9,40 m bij 11,50. Alles is mogelijk bij VDE Vangnetten!  Wij hebben op het gebied van veiligheidsnetten extreem veel kennis en denken graag met uw mee over het meeste geschikte valnet voor uw project of bouw. Daarnaast zijn de valnetten van VDE Vangnetten van uitstekende kwaliteit en bent u bij ons verzekerd van hoogwaardige valbeveiliging. 

Heeft u nog vragen over de valnetten of wilt u graag aanvullende informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord en geven u geheel vrijblijvend informatie over al onze netten. 

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor VDE Vangnetten?

  • Gecertificeerd volgens de laatste wettelijke richtlijnen
  • Maatwerk wordt snel geleverd, 360 dagen per jaar
  • Leveren door heel Europa
  • Voorzien uw bouw of project van kwalitatief hoogwaardige netten
  • Beschikken over diverse telescoop- en schaarhoogwerkers met een werkhoogte tot 20 meter