Al onze producten zijn te bestellen op nettenverkoop.nl

Valnetten kopen

Werkt u regelmatig op grote hoogte of boven diepe afgronden? Dan is goede valnetten kopen iets wat u zeker moet overwegen.

Waarom valnetten kopen?

In Nederland komen ongelukken tijdens het werk op dagelijkse basis voor, per jaar overlijden er zelf gemiddeld 3 personen door een val van grote hoogte van een steiger en gemiddeld 10 door een val van een dak of verdieping (bron: Rivm).Het is daarom erg belangrijk om uzelf en/of uw werknemer s zo veel mogelijk te beschermen tegen dit gevaar. Op de eerste plaats zijn duidelijke richtlijnen en afspraken natuurlijk erg belangrijk om ongelukken en eventueel een val te voorkomen maar wanneer het noodlot dan toch toeslaat is het van essentieel belang dat u in het bezit bent van goede valnetten. Valnetten zijn onze expertise en wij zijn al jarenlang een begrip in de sector van valbeveiliging.

Onze valnetten kopen doet u veilig en snel bij nettenverkoop.nl

Ga naar Nettenverkoop.nl

Valnetten kopen bij nettenverkoop.nl

Valnetten zijn er in verschillende soorten en maten, omdat geen enkele situatie hetzelfde is hebben wij op nettenverkoop.nl een breed assortiment aan valnetten beschikbaar. Ook kunt u valnetten kopen met afmetingen die specifiek voor uw situatie nodig zijn. Wij maken de valnetten op maat in ons eigen atelier. Al onze valnette voldoen aan de laatste veiligheids- en milieu eisen en worden met zorg en precisie voor u geproduceerd.

Valnetten huren

Hebt u slechts voor een kortere periode valnetten nodig? Dan is valnetten kopen niet uw beste optie.
Bij VDE kunt u namelijk ook uw valnetten huren, zo kunt u ook uw tijdelijk project of evenement goed beveiligen. VDE komt de valnetten op de gewenste datum en tijdstip vakkundig monteren en bouwt deze uiteraard ook weer naar wens af. Hebt u interesse om valbescherming te huren?
Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen.

 

 

valbeveiliging kopen

 

 

 

Beveiliging van personen
als het de hoogte in gaat
Gecertificeerd
volgens de laatste wettelijke richtlijnen
Maatwerk
snel geleverd, 360 dagen per jaar
Door heel Europa
En daarbuiten als het moet

Advies op maat

Iedere situatie is anders, neem contact op met ons team van adviseurs voor een vrijblijvend advies.

Sabine van den Eijnde
Planning
Roy van den Eijnde
Bedrijfsleider
Rinie van den Eijnde
Directeur
Alle medewerkers