Direct valnetten kopen

Werk je regelmatig op grote hoogte of boven diepe afgronden? Dan moet je zeker goede valnetten kopen.

T: +31 493-820006
E: info@vdevangnetten.nl

Waarom valnetten kopen?

In Nederland komen ongelukken tijdens het werk op dagelijkse basis voor, per jaar overlijden er zelf gemiddeld 3 personen door een val van grote hoogte van een steiger en gemiddeld 10 door een val van een dak of verdieping (bron: Rivm). Het is daarom erg belangrijk om uzelf en/of uw werknemers zo veel mogelijk te beschermen tegen dit gevaar. Op de eerste plaats zijn duidelijke richtlijnen en afspraken natuurlijk erg belangrijk om ongelukken en eventueel een val te voorkomen, maar wanneer het noodlot dan toch toeslaat is het van essentieel belang dat je in het bezit bent van goede valnetten. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Valnetten verhuur VDE Vangnetten

Van den Eijnde Vangnetten: expert in valnetten

Van den Eijnde Vangnetten begon in 1998. Sindsdien zijn we uitgegroeid tot expert op het gebied van vangnetten, valnetten en overige valbeveiliging. Niet alleen werken we uitsluitend met intern opgeleid personeel, we werken ook volgens de laatste veiligheidsnormen. Zowel onze machines en ons personeel als alle valnetten voldoen namelijk aan de huidige eisen van het huidige VCA-certificaat en de norm EN 1263-1. Dit is vanuit veiligheidsoogpunt goed nieuws voor jou en jouw werknemers die op hoogte moeten werken. Maar ook voor je verhouding tot de arbeidsinspectie, want doordat wij volgens de laatste wettelijke richtlijnen werken, kun je op je beurt weer voldoen aan de strenge eisen van de arbeidsinspectie. 

Zoals gezegd zijn wij al jarenlang een begrip in de sector van valbeveiliging. Met name valnetten zijn onze expertise. Je vindt het volledige assortiment aan standaard valnetten op onze speciale verkooppagina van Nettenverkoop. 

Vangnetten die voldoen aan de laatste normering

Onze vangnetten voldoen  aan de strenge NEN-1263 normering. Dit betekent dat ze zijn ontworpen en geproduceerd volgens de hoogste veiligheidsstandaarden, waardoor je werkomgeving voldoet aan de geldende voorschriften en uw werknemers beschermd zijn tegen valrisico's. Kies voor zekerheid en kwaliteit met onze NEN-1263 gecertificeerde vangnetten.

Valnetten kopen via nettenverkoop.nl

Valnetten kopen bij nettenverkoop.nl

Valnetten zijn er in verschillende soorten en maten. Omdat geen enkele situatie hetzelfde is, hebben wij op nettenverkoop.nl een breed assortiment aan valnetten voor jou beschikbaar. Ook kun je valnetten kopen met afmetingen die specifiek voor jouw situatie nodig zijn. Wij maken zulke valnetten op maat in ons eigen atelier. Al onze valnette voldoen aan de laatste veiligheids- en milieu eisen en worden met zorg en precisie voor je geproduceerd.

Maar ook netten voor andere situaties

  • Magazijn afscheidingsnetten
  • Permanente lichtstraatnetten
  • Scheidingsnetten, steenslagnetten
  • Vogelweringnetten en Doekafrastering

Valnetten huren

Heb je slechts voor een kortere periode valnetten nodig? Dan is valnetten kopen niet de beste optie.
Bij VDE Vangnetten kun je namelijk ook valnetten huren, zo kun je ook jouw tijdelijk project of evenement goed beveiligen. VDE Vangnetten komt de valnetten op de gewenste datum en tijdstip vakkundig monteren en bouwt deze uiteraard ook weer naar wens af. Heb je interesse om valbescherming te huren?
Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Offerte aanvragen

Valnetten kopen

Ons werkgebied

Wij voorzien jouw project graag van hoogwaardige randbeveiliging. Ben je op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf die je kan helpen met het aanbrengen van randbeveiling op daken waar je van van plan bent om zonne-energie te plaatsen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Dus wil je jouw woning of bedrijfspand voorzien van zonne-energie?  Neem gerust contact met ons op. Wij komen graag naar je toe om te werken aan de veiligheid van jouw personeel, zelfs in België, Luxemburg, Duitsland of Frankrijk staan wij voor je klaar. 

Maatwerk valnetten 

Ben je op zoek naar een valnet op maat voor jouw project of bouw? VDE Vangnetten is gespecialiseerd in het op maat maken van valnetten. Dankzij ons eigen atelier kunnen wij op al je wensen inspelen. Denk bijvoorbeeld aan een valnet van 7,90 m bij 3,18 m of een valnet van 9,40 m bij 11,50. Alles is mogelijk bij VDE Vangnetten!  Wij hebben op het gebied van veiligheidsnetten extreem veel kennis en denken graag met je mee over het meeste geschikte valnet voor jouw project of bouw. Daarnaast zijn de valnetten van VDE Vangnetten van uitstekende kwaliteit en ben je dus verzekerd van hoogwaardige valbeveiliging. 

Heb je nog vragen over de valnetten of wil je graag aanvullende informatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord en geven je geheel vrijblijvend informatie over al onze netten. 

Neem contact met ons op

Waarom kiezen voor VDE Vangnetten?

  • Gecertificeerd volgens de laatste wettelijke richtlijnen
  • Maatwerk wordt snel geleverd, 360 dagen per jaar
  • Leveren door heel Europa
  • Ook randbeveiliging dak
  • Voorzien jouw bouw of project van kwalitatief hoogwaardige netten
  • Beschikken over diverse telescoop- en schaarhoogwerkers met een werkhoogte tot 20 meter

T: +31 493-820006
E: info@vdevangnetten.nl