Vangnetten

Van den Eijnde Vangnetten is jouw professionele partner op gebied van valbeveiliging. Met doeltreffende oplossingen op maat ben je verzekerd van optimale veiligheid in elke situatie. Wij helpen je graag verder met industriële valbeveiliging, randbeveiliging of verhuur van een degelijke trappentoren.

Het belang van vangnetten

Uiteraard wil je zelf veilig kunnen werken en ervoor zorgen dat ook jouw werknemers veilig op (grote) hoogte hun werk kunnen uitvoeren. Je kunt jezelf en jouw werknemers op verschillende manieren beschermen. Bijvoorbeeld met behulp van veiligheidsnetten. Wij plaatsen deze veiligheidsnetten voor je. Of je nu een klein of extreem groot oppervlak wilt beveiligen en hoe hoog je ook wilt gaan, met onze veiligheidsnetten bied je een goede bescherming. 

Onze veiligheidsnetten voldoen aan de laatst gestelde normering en zijn van de beste kwaliteit. Wil je graag een veiligheidsnet kopen en laten ophangen of wil je het (de-)monteren van je eigen veiligheidsnet aan onze experts overlaten? Dat kan natuurlijk. Maak gelijk een afspraak, vraag een offerte aan of bekijk ons assortiment veiligheidsnetten online.

Ons assortiment veiligheidsnetten

Betrouwbare valbeveiliging

Als professioneel en dynamisch bedrijf is Van den Eijnde Vangnetten altijd als eerste bekend met nieuwe regelgevingen en ontwikkelingen in bouw- en constructiewereld. Op die manier bieden wij jou diverse oplossingen in valbeveiliging, die aan de laatst gestelde randvoorwaarden voldoen. Zo ga je met een gerust gevoel aan de slag.

Vangnet huren

Een vangnet nodig? Vraag nu direct een offerte aan.

Neem ook direct een kijkje in onze online nettenverkoop, waar je gemakkelijk en voordelig producten zoals sport-, tuin- en industrienetten bestelt!

Klik hier om naar onze fotogalerij te gaan.