Vangnetten

Van den Eijnde Vangnetten is uw professionele partner op gebied van valbeveiliging. Met doeltreffende oplossingen op maat bent u verzekerd van optimale veiligheid in elke situatie. Wij helpen u graag verder met industriële valbeveiliging, randbeveiliging of verhuur van een degelijke trappentoren.

Het belang van veiligheidsnetten

Uiteraard wilt u zelf veilig kunnen werken en ervoor zorgen dat ook uw werknemers veilig op (grote) hoogte hun werk kunnen uitvoeren. U kunt uzelf en uw werknemers op verschillende manieren beschermen. Bijvoorbeeld met behulp van veiligheidsnetten. Wij plaatsen deze veiligheidsnetten voor u. Of u nou een klein of extreem groot oppervlak wilt beveiligen en hoe hoog u ook wilt gaan, met onze veiligheidsnetten biedt u een goede bescherming. 

Onze veiligheidsnetten voldoen aan de laatst gestelde normering en zijn van de beste kwaliteit. Wilt u graag een veiligheidsnet kopen en laten ophangen of wilt u het (de-)monteren van uw eigen veiligheidsnet aan onze experts overlaten? Dat kan natuurlijk. Maak gelijk een afspraak, vraag een offerte aan of bekijk ons assortiment veiligheidsnetten online.

Ons assortiment veiligheidsnetten

Betrouwbare valbeveiliging

Als professioneel en dynamisch bedrijf is Van den Eijnde Vangnetten altijd als eerste bekend met nieuwe regelgevingen en ontwikkelingen in bouw- en constructiewereld. Op die manier bieden wij u diverse oplossingen in valbeveiliging, die aan de laatst gestelde randvoorwaarden voldoen. Zo gaat u met een gerust gevoel aan de slag.

Vraag nu direct een offerte aan.

Neem ook direct een kijkje in onze online nettenverkoop, waar u gemakkelijk en voordelig producten zoals sport-, tuin- en industrienetten bestelt!

Klik hier om naar onze fotogallerij te gaan.