Permanente voorzieningen

Van den Eijnde Vangnetten is jouw specialist op het gebied van valbeveiliging. Met onze moderne en doeltreffende oplossingen ben je verzekerd van optimale veiligheid, in welke situatie dan ook. 

Door onze jarenlange ervaring in het vak kunnen onze veiligheidsexperts de veiligheid van jouw werknemers garanderen. Zowel voor het tijdelijk als permanent gebruik van vangnetten zijn wij graag jouw professionele partner.

Offerte permanente vangnetten

Valbeveiliging met het beste vangnet

Wij zijn altijd  bekend met nieuwe regelgevingen en ontwikkelingen in de bouw- en constructiewereld. Wij kunnen je dus garanderen dat elk vangnet afkomstig van Van den Eijnde Vangnetten voldoet aan de laatste wet- en regelgeving. Je kunt dus met een gerust gevoel te werk gaan, want onze valbeveiliging zorgt voor jouw veiligheid!

Permanente plaatsing

Vangnetten kunnen in allerei situaties veiligheid garanderen. Voor het continu bescherming bieden, kan je bij VDE Vangnetten ook kiezen voor permanente plaatsing van valnetten. 

Permanente valnetten komen vaak voor, zoals:

  1. Veiligheid: Vangnetten worden vaak gebruikt op bouwplaatsen, stadions en andere hoge constructies om de veiligheid van mensen te waarborgen. Ze kunnen dienen als een fysieke barrière om vallende objecten of personen op te vangen en letsel of schade te voorkomen.

  2. Sport- en recreatieve activiteiten: Bij sporten zoals voetbal, golf, tennis en klimmen worden vangnetten gebruikt om ballen of andere projectielen op te vangen en te voorkomen dat ze buiten het speelgebied terechtkomen. Dit beschermt spelers, toeschouwers en omliggende eigendommen.

  3. Milieu- en dierenbescherming: Vangnetten kunnen worden gebruikt om dieren te beschermen tegen roofdieren, bijvoorbeeld bij het kweken van vis of het behoud van bedreigde diersoorten. Ze kunnen ook worden ingezet om vervuiling in waterwegen of op stranden op te vangen en te voorkomen dat het zich verspreidt.

Permanente netten

Maatwerk permanente vangnetten

Zoek je permanente vangnetten op maat gemaakt voor een project? Ook dan ben je bij VDE Vangnetten aan het juiste adres. Alle maatwerk realiseren wij in ons eigen atelier waardoor we flexibel en snel op je wensen kunnen inspelen.

NEN-1263: certificering voor permanente veiligheidsnetten

  • Onze permanente veiligheidsnetten voldoen aan de laatste NEN-1263 normering, wat betekent dat ze aan de hoogste veiligheidseisen voldoen. Met deze certificering kunt u erop vertrouwen dat uw werkomgeving voldoet aan de geldende veiligheidsvoorschriften.

Permanente vogelwering of windwering 

klik hier voor een sfeerimpressie van al onze projecten. 

Webshop Nettenverkoop

Wij bieden veel van onze producten online aan. Neem direct een kijkje in onze online nettenverkoop.

Offerte opvragen