Dakrandbeveiliging schuin dak

Dakrandbeveiliging voor schuin dak huren? VDE Vangnetten heeft de juiste dakrandbeveiliging voor elk type dak. De dakrandbeveiliging voor een schuin dak van VDE Vangnetten staat garant voor een veilige werkomgeving. Lees snel verder over alle dakconstructies voor schuine daken.

T: +31 493-820006
E: info@vdevangnetten.nl

Hoge kwaliteit dakrandbeveiliging schuin dak

Om optimale veiligheid te kunnen garanderen, is de dakrandbeveiliging van VDE Vangnetten een must. Dakrandbeveiliging voor een schuin dak bieden wij aan in de volgende constructies:

  • Rand in koker op steunconstructie;
  • Rand geschoord vanaf de grond;
  • RSS randbeveiliging.

Dakrandbeveiliging schuin dak huren

Huur prijzen excl. montage

Rand in koker op steun constructie:
€ 1.- per m1/week 

Rand geschoord vanaf de grond:
€ 1.- per m1/week 

RSS randbeveiliging in lengtes van 3m1:
€5,- per m1/week

Montagekosten dakrandbeveiliging schuin dak

VDE Vangnetten is jouw complete partner op het gebied van dakrandbeveiliging voor schuine daken. Iedere schuine dakconstructie kunnen wij voorzien van de hoogste kwaliteit dakrandbeveiliging. 

Het montageteam van VDE Vangnetten bestaat uit gecertificeerde specialisten en maken maatwerk mogelijk. 

T: +31 493-820006
E: info@vdevangnetten.nl

Montagekosten op aanvraag

Zelf niet in de gelegenheid of de mogelijkheid om dakrandbeveiliging schuin dak te monteren? Ons gespecialiseerde en gecertificeerde team komt graag bij jou op locatie.  Benieuwd naar de montagekosten voor dakrandbeveiliging op jouw schuine dak? 

Montagekosten opvragen

Dakrandbeveiliging schuin dak

Dakrandbeveiliging voor schuin dak huren

Voor elk type beton- en staalbouwconstructie is onze dakrandbeveiliging inzetbaar. Dakrandbeveiliging voor schuin dak huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Levering door heel Europa

Voor welke situatie je dakrandbeveiliging nodig hebt, wij leveren door heel Europa. Tevens heb je de mogelijkheid om het door ons te laten installeren, hier zitten wel extra kosten aan verbonden.

 Offerte aanvragen