Dakrandbeveiliging

Heb je binnenkort een klus op het dak van een woning, schuur of loods? Zorg dan altijd voor goede en betrouwbare dakrandbeveiliging. Met de dakrandbeveiliging van VDE Vangnetten dek je een groot aantal risico’s af die komen kijken bij het werken op een dak. En veilig werken? Dat is goed werken!

Direct randbeveiliging huren

Randbeveiliging dak

Bij Van den Eijnde vangnetten hebben we altijd de juiste oplossing voor je (professionele) klus.
Of het nu gaat om een permanente of tijdelijke dakrandbeveiliging voor bijvoorbeeld een dakterras, wij leveren altijd betrouwbare en officieel goedgekeurde randbeveiliging.
Onze oplossingen zijn geschikt voor vrijwel alle soorten staal- en betonbouwconstructies en zijn zowel vanaf de grond als losstaand op te bouwen.

Het belang van goede randbeveiliging

Volgens cijfers van het RIVM vallen er jaarlijks gemiddeld 156 mensen tijdens hun werk van een dak of verdieping. Dat komt neer op een gemiddelde van één ongeval iedere twee dagen. In tien gevallen per jaar is de val zo ernstig dat het de dood tot gevolg heeft. In veel van deze gevallen was er geen (goede) dankrandbeveiliging aanwezig. Dit onderstreept het belang van het gebruik van goede randbeveiliging.

Dakrandbeveiliging huren

Zoek je iets anders dan dakrandbeveiliging? Ook dan zit je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk alles: van valnetten tot renovatienetten en alles wat daar tussenin zit! Dus zoek je een net? Kom naar VDE Vangnetten.

Dakrandbeveiliging plat dak en schuin dak

Valbeveiliging huren? Heb je binennkort een klus op een dak? Het is van groot belang dat je altijd zorgt voor goede en betrouwbare dakrandbeveiliging. VDE Vangnetten biedt jou meerdere dakconstructies zodat je veilig te werk kunt gaan. Bijvoorbeeld tijdelijke dakrandbeveiliging schuin dak of tijdelijke dakrandbeveiliging plat dak. 

Dakrandbeveiliging plat dak huren of dakrandbeveiliging schuin dak huren? Niets staat ons in de weg! Informeer gerust naar de mogelijkheden, wij zijn jou graag van dienst.

Wil je weten wat voor oplossing geschikt is voor jouw project? Of heb je een vraag over onze werkwijze of certificeringen? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of neem telefonisch contact op tijdens kantooruren. Valbeveiliging dak huren doet u natuurlijk bij dé specialist op het gebied van valbeveiliging, VDE Vangnetten.

Contact opnemen  Bel(+31) (0)493-493491

Dakrandbeveiliging van VDE in het kort 

✓ Voorkom ongevallen bij werken op daken of verdiepingen
✓ Geschikt voor de meeste soorten daken
✓ Altijd maatwerk, zowel tijdelijk als permanent
✓ 
Voldoet aan de meest recente normeringen
✓ 
Ruim 20 jaar ervaring

 dakrandbeveiliging

Dakrandbeveiliging op het dak geplaatst

 Dakrandbeveiliging huren in Brabant

Dakrandbeveiliging schuin dak

Randbeveiliging

Dakrandbeveiliging plat dak

Tijdelijke dakrandbeveiliging huren

 Tijdelijke dakrandbeveiliging huren? Neem contact met ons op: T: +31 493-820006 - E: info@vdevangnetten.nl