Dakrandbeveiliging

Hebt u binnenkort een klus op een dak van een woning, schuur of loods? Zorg dan altijd voor goede en betrouwbare dakrandbeveiliging. Met de dakrandbeveiliging van VDE dekt u een groot aantal risico’s af die komen kijken bij het werken op een dak. En veilig werken? Dat is goed werken!

Het belang van goede dakrandbeveiliging

Volgens cijfers van het RIVM vallen er jaarlijks gemiddeld 156 mensen tijdens hun werk van een dak of verdieping. Dat komt neer op een gemiddelde van één ongeval iedere twee dagen. In tien gevallen per jaar is de val zo ernstig dat het de dood tot gevolg heeft. In veel van deze gevallen was er geen (goede) dankrandbeveiliging aanwezig. Dit onderstreept het belang van het gebruik van goede randbeveiliging.

Dakrandbeveiliging van VDE Vangnetten

Bij van den Eijnde vangnetten hebben we altijd de juiste oplossing voor uw (professionele) klus.
Of het nu gaat om een tijdelijke afbakening van een schuurdak of een permanente dakrandbeveiliging voor bijvoorbeeld een dakterras, wij leveren altijd betrouwbare en officieel goedgekeurde dakrandbeveiliging.
Onze oplossingen zijn geschikt voor vrijwel alle soorten staal- en betonbouwconstructies en zijn zowel vanaf de grond als losstaand op te bouwen.

We hebben nog meer!

Zoekt u iets anders dan dakrandbeveiliging? Ook dan zit u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk alles: van valnetten tot renovatienetten en alles wat daar tussenin zit! Dus zoekt u een net? Kom naar VDE Vangnetten.

Wilt u weten wat voor oplossing geschikt is voor uw project? Of heeft u een vraag over onze werkwijze of certificeringen? Neem dan contact met ons op via het online contactformulier of neem telefonisch contact op tijdens kantooruren.

Contact opnemen  Bel (+31) (0)493-493491

 

Dakrandbeveiliging van VDE in het kort.

✓ Voorkom ongevallen bij werken op daken of verdiepingen
✓ Geschikt voor de meeste soorten daken
✓ Altijd maatwerk
✓ Voldoet aan de meest recente normeringen
✓ Ruim 20 jaar ervaring

 dakrandbeveiliging

dakrandbeveiliging