Valbeveiliging zonnepanelen huren

Zonnepanelen plaatsen op het dak van je woning, tuinhuis, schuur of bedrijfspand? Het is dan van essentieel belang om goede valbeveiliging te plaatsen zodat je veilig te werk kan gaan. VDE Vangnetten verhuurt voor het plaatsen van zonnepanelen speciale valbeveiliging van de hoogste kwaliteit, om veilig het dak te betreden en zonnepanelen te plaatsen.

T: +31 493-820006
E: info@vdevangnetten.nl

>>> Valbeveiliging voor zonnepanelen

Valbeveiliging zonnepanelen van VDE Vangnetten

Van den Eijnde Vangnetten is het aangewezen bedrijf om jou te voorzien van hoogwaardige randbeveiliging op verschillende soorten daken, speciaal ontworpen voor de installatie van zonne-energiesystemen.

Trappentorens

Naast randbeveiliging biedt Van den Eijnde Vangnetten ook veilige toegang tot de daken tijdens de installatiefase van uw zonnepaneelsysteem. We verhuren en monteren trappentorens in verschillende maten. Onze trappentorens voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften en zorgen ervoor dat jij of jouw medewerkers gemakkelijk en veilig toegang hebben tot het dak, zelfs op grote hoogte.

> Trappentorens

Valnetten

Daarnaast verhuren wij sterke valnetten, om bijvoorbeeld bij een open gat of dakrand valgevaar te vermijden. Heb je valnetten voor een periode nodig of wil je ze permanent? 

Valnetten huren
Valnetten kopen

Dakrandbeveiliging

Eenmaal de trappentoren(s) en eventueel valnetten geplaatst te hebben, en als je veilig te werk wilt gaan op het dak, is het plaatsen van dakrandbeveiliging de laatste stap. Dakrandbeveiliging zorgt ervoor dat je niet in valgevaar komt. Want veilig werken is goed werken. 

Beschikbare valbeveiliging zonnepanelen:

  • Rand in ballast blokken (geschikt voor platte daken, € 1.- per m1/week )
  • RSS randbeveiliging in lengtes van 3m1 (geschikt voor platte en schuine daken, €5,- per m1/week).

> Dakrandbeveiliging

Valbeveiliging zonnepanelen

< Met ballast blokken                                > RSS randbeveiliging

Voordelen van Van den Eijnde Vangnetten voor jouw zonne-energieproject

Kiezen voor Van den Eijnde Vangnetten als jouw partner voor valbeveiliging en valnetten bij het installeren van zonnepanelen brengt diverse voordelen met zich mee. Onze expertise op het gebied van dakbeveiliging stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die voldoen aan jouw specifieke eisen en de geldende veiligheidsnormen. Daarnaast garanderen wij een snelle en professionele installatie, zodat jouw project geen onnodige vertraging oploopt.

Valbeveiliging zonnepanelen huren

Valbeveiliging zonnepanelen huur je eenvoudig bij VDE Vangnetten. Onze specialisten plaatsen graag op jouw locatie de juiste valbeveiliging voor zonnepanelen.

T: +31 493-820006
E: info@vdevangnetten.nl

Offerte aanvragen