Veiligheidsnetten

VDE Vangnetten is een gespecialiseerd bedrijf in het leveren van veiligheidsnetten.Wij leveren veiligheidsnetten en vangnetten enkel van eigen materieel, leveren via eigen transport en werken uitsluitend met intern opgeleid personeel.

Veiligheid van personeel staat bij VDE Vangnetten centraal. De machines, mensen en technieken van Van den Eijnde Vangnetten voldoen aan alle eisen volgens het certificaat VCA.

Veiligheidsnetten in alle soorten en maten

Voor elk gebruik is wel een ander net mogelijk. Daarom kunt u bij ons uw veiligheidsnetten geheel op maat krijgen. Zo kunt u voor elke toepassing een goed, gecertificeerd veiligheidsnet krijgen. Zo weet u zeker dat het goed zit met veiligheid.

Op maat gemaakt

Elk net dient een andere functie. En elk net heeft een andere maat. Het spreekt dan ook voor zich dat u, als u bij ons een veiligheidsnet bestelt, een op maat gemaakt net krijgt. Wij zorgen ervoor dat het net precies aansluit op uw wensen. 

Valbeveiliging met veiligheidsnet

 Van den Eijnde Vangnetten altijd als eerste bekend met nieuwe regelgevingen en ontwikkelingen in bouw- en constructiewereld. Op die manier bieden wij u door middel van vangnetten in valbeveiliging aan, welke veiligheidsnetten aan de laatst gestelde randvoorwaarden voldoen . Zo gaat u met een gerust gevoel aan de slag.

Veiligheidsnetten

Vraag nu direct een offerte aan of neems eens een kijke in onze webshop.