Veiligheidsnetten

VDE Vangnetten is een gespecialiseerd bedrijf in het leveren van veiligheidsnetten. Wij leveren veiligheidsnetten en vangnetten enkel van eigen materieel, leveren via eigen transport en werken uitsluitend met intern opgeleid personeel.

Veiligheid van personeel staat bij VDE Vangnetten centraal. De machines, mensen en technieken van Van den Eijnde Vangnetten voldoen aan alle eisen volgens het certificaat VCA.

Een veiligheidsnet bestellen

Bij VDE Vangnetten bieden wij particulieren als bedrijven hoge kwaliteit netten aan. De veiligheidsnetten worden voornamelijk gebruikt op bouwterreinen om extra bescherming te bieden voor personeel.

Direct veiligheidsnet bestellen

Veiligheidsnetten in alle soorten en maten

Voor elk gebruik is wel een ander net mogelijk. Daarom kun je bij ons jouw netten voor de veiligheid van jouw werknemers geheel op maat krijgen. Zo kun je voor elke toepassing een goed gecertificeerd veiligheidsnet krijgen. Zo weet je zeker dat het goed zit met de veiligheid.

Veiligheidsnet op maat

Bij een veiligheidsnet voor op de bouwplaats komt vrijwel altijd maatwerk kijken. Het spreekt dan ook voor zich dat je, als he bij ons een veiligheidsnet bestelt, een op maat gemaakt net krijgt van de hoogste kwaleit. Hierdoor bescherm je jouw personeel altijd optimaal en kunnen zij werken met de veiligheid die van belang is.

Veiligheidsnet op maat bestellen? VDE Vangnetten zorgt ervoor dat het net precies aansluit op jouw afmetingwensen. 

Hoge kwaliteit veiligheidsnetten

Valbeveiliging met veiligheidsnet

Van den Eijnde Vangnetten altijd als eerste bekend met nieuwe regelgevingen en ontwikkelingen in bouw- en constructiewereld. Op die manier bieden wij je door middel van vangnetten in valbeveiliging aan, welke veiligheidsnetten aan de laatst gestelde randvoorwaarden voldoen. Zo ga je met een gerust gevoel aan de slag.

Vraag nu direct een offerte aan of neems eens een kijke in onze webshop.