Wie zijn wij

Van den Eijnde Vangnetten is een professioneel en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in valbeveiliging in de breedste zin van het woord. Door de steeds scherpere regelgeving op het gebied van veiligheid in de bouw- en constructiewereld vraagt de markt meer en meer om oplossingen op maat. Van den Eijnde Vangnetten biedt deze oplossingen en kan dankzij onze jarenlange, specialistische kennis advies geven over de beste oplossing in elke situatie.

Geschiedenis

Het bedrijf werd in 1998 opgericht door Rinie van den Eijnde. Vanaf het begin maakte het bedrijf een gestage groei door en groeide uit tot een grote en betrouwbare speler op de markt van beveiliging van personeel en materieel dat op grotere hoogte wordt ingezet. Ondertussen telt het bedrijf 20 gemotiveerde en ervaren werknemers.

Vangnetten

Van den Eijnde Vangnetten kan voor elke oppervlakte en tot zeer royale hoogte vangnetten plaatsen die dienen voor de veiligheid van jouw werknemers. De netten die gebruikt worden voldoen aan de gestelde normen en worden zo geplaatst dat ze altijd strak en gesloten hangen.

Parate kennis

Van den Eijnde Vangnetten is altijd bij de tijd. Ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en regelgeving worden op de voet gevolgd. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van modern materieel dat indien nodig wordt aangepast of uitgebreid. Ook de kennis en vaardigheden van het personeel sluiten continu aan op de eisen vanuit de sector.

van den Eijnde vangnetten