Trappentoren

Moeten er werkzaamheden plaatsvinden op het dak van een woning of bedrijfspand en dus wil je trappentoren steiger huren? Het plaatsen van een tijdelijke trappentoren is dan een uitstekende oplossing. Zo kun je veilig, binnen de leuningen van de trappentoren, het dak betreden. 

Trapsteiger huren?

Direct trapsteiger huren

Waar levert en monteert VDE Vangnetten trappentorens?

Wij monteren de trappentorens in Nederland, België en Duitsland. Leverkosten zijn niet van toepassing omdat de trappentorens altijd gemonteerd worden en nooit alleen verhuurd. De trappentoren is gemaakt van het allround Layher-systeem en bestaat uit lichtgewicht aluminium.

Tot welke hoogte kunnen de trappentorens van VDE Vangnetten geplaatst worden?

Onze trappentorens kunnen tot 20 meter hoogte geplaatst worden zonder berekening. Voor hoogtes boven de 20 meter dienen wij een constructieve berekening te maken. Recent hebben we nog een trappentoren van 40 meter geplaatst, dus vrijwel alles is mogelijk!

Zitten er montagekosten aan vast?

Er zijn montagekosten verbonden aan de trappentoren, inclusief hoogwerker en demontage:

  • Vrijstaande trappentoren: € 165,- per meter. Huur vanaf montage datum: € 12.50 per meter per week.
  • Geschoorde trappentoren: € 137.50 per meter. Huur vanaf montage datum: € 10.00 per meter per week.

Voor de juiste berekening dien je altijd de dakrandhoogte plus 1 meter te tellen. Dus als de dakrandhoogte 9 meter is, wordt de trappentoren 10 meter hoog.

Een vrijstaande trappentoren wordt alleen aan de bovenzijde vastgemaakt, terwijl een geschoorde trappentoren op meerdere plaatsen verankerd wordt aan de muur/gevel.

Wij (de)monteren een trappentoren altijd met een hoogwerker.

Aluminium trappentorens van hoge kwaliteit

Van den Eijnde Vangnetten verhuurt trappentorens in alle soorten en maten. Een aluminium trappentoren van Van den Eijnde Vangnetten is van professionele kwaliteit en kan daardoor flinke hoogten bereiken. Wij zorgen tevens voor complete (de)montage. Met onze praktische constructies waarborg je te allen tijde de veiligheid van jouw werknemers.

Al onze werknemers zijn in het bezit van een certificaat. Zo zijn wij als bedrijf gecertificeerd voor het monteren van onze traptoren volgens de huidige wetgeving. 

Contact opnemen

Trappentoren huren?

Verhuur trappentoren 

Wij zijn in het bezit van een ruime voorraad aan trappentorens. Doordat we eigen hoogwerkers hebben zijn we flexibel in het inplannen en plaatsen door heel Nederland, België en Duitsland. 

Heb je vragen over de trappentorens die wij verhuren? Neem gerust contact met ons op. 

Foto's trappentoren 

Klik hier om meer foto´s van onze trappentorens te bekijken. Trappentoren huren en laten plaatsen?  

Huur direct een traptoren