Al onze producten zijn te bestellen op nettenverkoop.nl

Trappentoren

Trappentoren

Trappentoren nodig?

Van den Eijnde Vangnetten verhuurt trappentorens in alle soorten en maten. Een aluminium trappentoren van Van den Eijnde is van professionele kwaliteit en kan daardoor flinke hoogten bereiken. Wij zorgen tevens voor complete (de)montage. Met onze praktische constructies waarborgt u te allen tijde de veiligheid van uw werknemers.

Meer weten »

De constructie van de trappentoren

Met de aluminium bordestrap kan een slaghoogte van 2.00m overbrugd worden. De binnenleuning wordt over één van de kokervormige trapbomen geschoven en geborgd waardoor wegdraaien onmogelijk wordt. De haken van de buitenleuning vallen over de liggers van de Allround steigerconstructie. De spieën waarmee de leuning wordt vastgezet voorkomen dat deze verschuift. Met een bordestrap van 1.00m hoog bent u nog flexibeler in het bouwen van een trappentoren.

Natuurlijk verhoogt u de veiligheid het meeste als u voor een combinatie kiest. Bijvoorbeeld een trappentoren met een veiligheidsnet, vangnet of specifieke vormen dakrandbeveiliging. Wij kunnen u dit eventueel comleet aanbieden in één totaalpakket.

Klik hier om foto´s van dit product te bekijken.

Beveiliging van personen
als het de hoogte in gaat
Gecertificeerd
volgens de laatste wettelijke richtlijnen
Maatwerk
snel geleverd, 360 dagen per jaar
Groot werkgebied
Flexibel inzetbaar

Advies op maat

Iedere situatie is anders, neem contact op met ons team van adviseurs voor een vrijblijvend advies.