Al onze producten zijn te bestellen op nettenverkoop.nl

Randbeveiliging

Randbeveiliging

Randbeveiliging nodig?

Voor het werken op daken biedt Van den Eijnde Vangnetten praktische oplossingen. Zo hebben we diverse randbeveiliging constructies voor u ter beschikking, zoals de inzet van aluminium leuningconstructies, eventueel in combinatie met vangnetten. Ook bij dakrandbeveiliging draait het altijd primair om de veiligheid van u en uw personeel. Daarom weet u bij VDE Vangnetten altijd zeker dat uw materiaal aan de juiste richtlijnen en certificaten voldoet!

Meer weten »  

De verschillende soorten randbeveiliging voor uw dak

Voor elke situatie ontwikkelen wij de ideale beveiliging. Of het nu gaat om permanente of tijdelijke dakrandbeveiliging. Ons leuningwerk is beschikbaar in meerdere uitvoeringen en voldoet altijd aan recente normeringen. Voor vrijwel elk type staal- en betonbouwconstructie zijn onze oplossingen doeltreffend inzetbaar.

Daarnaast heeft Van den Eijnde Vangnetten staande soorten vanaf de grond en losstaande soorten randbeveiliging met contragewicht. De staande variant wordt veel gebruikt bij renovatie of bij stallen met een overstek, de losstaande bij renovatie- en dakdekwerkzaamheden. Tevens kunt u bij ons terecht voor een complete trappentoren. 

Klik hier om alle foto´s van dit product te bekijken.

Beveiliging van personen
als het de hoogte in gaat
Gecertificeerd
volgens de laatste wettelijke richtlijnen
Maatwerk
snel geleverd, 360 dagen per jaar
Groot werkgebied
Flexibel inzetbaar

Advies op maat

Iedere situatie is anders, neem contact op met ons team van adviseurs voor een vrijblijvend advies.