Randbeveiliging

Randbeveiliging nodig?

Volgens cijfers van het RIVM vallen er jaarlijks gemiddeld 156 mensen tijdens hun werk van een dak of verdieping. Dat komt neer op een gemiddelde van één ongeval iedere twee dagen. In tien gevallen per jaar is de val zo ernstig dat het de dood tot gevolg heeft. In veel van deze gevallen was er geen (goede) dankrandbeveiliging aanwezig. Dit onderstreept het belang van het gebruik van goede randbeveiliging.

Voor het werken op daken biedt Van den Eijnde Vangnetten praktische oplossingen. Zo hebben we diverse randbeveiliging constructies voor u ter beschikking, zoals de inzet van aluminium leuningconstructies, eventueel in combinatie met vangnetten. Ook bij dakrandbeveiliging draait het altijd primair om de veiligheid van u en uw personeel. Daarom weet u bij VDE Vangnetten altijd zeker dat uw materiaal aan de juiste richtlijnen en certificaten voldoet!

Meer weten

 

De verschillende soorten randbeveiliging voor uw dak

Voor elke situatie ontwikkelen wij de ideale beveiliging. Of het nu gaat om permanente of tijdelijke dakrandbeveiliging. Ons leuningwerk is beschikbaar in meerdere uitvoeringen en voldoet altijd aan recente normeringen. Voor vrijwel elk type staal- en betonbouwconstructie zijn onze oplossingen doeltreffend inzetbaar. Mochten wij voor uw constructie geen passende steun hebben, kunnne we deze in onze werkplaats ontwikkelen. Zodat ook u de juiste veiligheid op uw dak heeft. En veilig werken? Dat is goed werken!

Daarnaast hebben we diverse staande soorten vanaf de grond en losstaande soorten randbeveiliging met contragewicht. 

Tevens zijn we sinds kort in bezit van RSS randbeveiliging. Deze randbeveiliging is geschikt voor zowel platte als hellende daken. De randbeveiliging wordt gemonteerd zonder verankering aan het gebouw. HIerdoor komen er geen onnodige gaten in de muur. 

 Veilig aan het werk op het dak is een must. Daarom raden wij altijd aan voor de beste kwaliteit te kiezen. Zo weet u zeker dat uw randbeveiliging tot een veilige werkomgeving kan leiden. 

Klik hier om foto´s van onze randbeveiliging te bekijken

Randbeveiliging

 

  • Geen minimale afnamen; 
  • Ter plaatse leveren of ophalen;
  • Wij tellen geen assemblage kosten;
  • Wij hebben een ruime voorraad, dus ook voor spoed afname kunt u direct een bestelling plaatsen.