Veiligheid in de bouw

Werken op een bouwplaats moet veilig gebeuren. Het is een verplichting en draagt bij aan een efficiënte en succesvolle bouwomgeving. VDE Vangnetten zorgt (in heel Europa) voor een veilige bouwomgeving.

Veiligheid in de bouw

De veiligheidsconstructies en -voorziengen (veiligheidsnetten, dakrandbeveiliging, trappentorens) zijn gecertificeerd; ze voldoen aan alle veiligheidsnormen. Daarnaast zijn ze eenvoudig te installeren en is maatwerk altijd mogelijk.

Veiligheid in de bouw? VDE Vangnetten zorgt ervoor! 

Mogelijkheden bespreken

Hoe veilig werken in de bouw?

Wij hebben verschillende veiligheidsconstructies voor veilig werken in de bouw, waaronder:

  1. Veiligheids- en Vangnetten: Veiligheids- en vangnetten voorkomen valongevallen. Ze vangen personen op als ze vallen, waardoor ernstige verwondingen worden voorkomen. 

  2. Trappentorens: Goede toegang tot werkplekken op hoogte is essentieel. Trappentorens bieden veilige toegang en verminderen het risico op vallen tijdens het beklimmen of afdalen.

  3. Dakrandbeveiliging op Plat en Schuin Dak: Dakrandbeveiliging voorkomt dat werknemers van daken vallen. Dakrandbeveiliging bestaat uit leuningen of speciale valbeveiligingssystemen. 

Veiligheidsnetten voor bouw

VDE Vangnetten is uw partner voor veiligheid in de bouw

VDE Vangnetten speelt een superbelangrijke rol bij het zorgen dat bouwplaatsen in heel Europa veilig zijn. Onze veiligheidsconstructies zijn van topkwaliteit en voldoen aan alle wettelijke regels. 

Maatwerk mogelijk

Elke bouwplek is anders, dus met onze maatwerk veiligheidsconstructies perfect bij wat het project nodig heeft. 

Flexibel inzetbaar

Wanneer u maar wilt, op elke plek in Europa. VDE Vangnetten voorziet elk bouwproject van de hoogste kwaliteit veiligheidsvoorzieningen. 

Wilt u voor uw project ook veiligheid in de bouw? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Contact - Offerte aanvragen