Valnetten huren

Werken op hoogte en valnetten nodig? Valnetten huren doe je natuurlijk bij de specialist Van den Eijnde Vangnetten. Onze val-/veiligheidsnetten zorgen voor veiligheid en zekerheid wanneer je de hoogte in moet met werkzaamheden.

T: +31 493-820006
E: info@vdevangnetten.nl

Valnetten verhuur VDE Vangnetten

Van den Eijnde Vangnetten BV is al jarenlang een toonaangevende naam op het gebied van valnetten. Wat jouw klus ook is, wij hebben de oplossing die veiligheid brengt voor de mensen die op hoogte moeten werken. Valnetten worden gebruikt op o.a. bouwplaatsen. Dankzij ons eigen atelier kun je ook voor op maat gemaakte valnetten bij ons terecht.

Vrijblijvende offerte opvragen

Valnetten huren?

Wil je voor een tijdelijke periode valnetten huren? Dan kun je gebruik maken van onze verhuur van valnetten. Wij plaatsen de valnetten op de gewenste datum en demonteren deze uiteraard weer als de werkzaamheden zijn afgerond. Dit doen wij in heel Europa en indien nodig zelfs daarbuiten. Heb je de valnetten permanent nodig? Dan zijn deze uiteraard ook te koop. 

Van den Eijnde Vangnetten is gecertificeerd volgens de laatste wettelijke richtlijnen. Je bent bij ons daarom verzekerd van de beste valnetten. Dankzij jarenlange ervaring kun je ook het plaatsen van valnetten met een gerust hart aan ons overlaten. 

Valnetten huren? Onze valnetten voldoen aan de Europese norm zijnde EN 1263-1, evenals onze randbeveiliging zijnde EN 13374.

Volgens de actuele wettelijke richtlijnen

Wil je valnetten huren die voldoen aan de actuele wettelijke richtlijnen? Dan zit je bij ons goed, want wij zijn gecertificeerd volgens de laatste richtlijnen. Dat geldt voor zowel onze standaard valnetten en de veiligheidsnetten op maat als voor onze machines en natuurlijk het personeel. Hierdoor kun je op je beurt weer voldoen aan de huidige eisen van de arbeidsinspectie. Zo samen we zorgen voor veiligheid op hoogte.

Meer informatie over veiligheid

Valnetten plaatsen 

Als je precies weet hoe de valnetten gemonteerd moeten worden, kun je dit uiteraard zelf doen. Maar je kunt het plaatsen van de valnetten ook gerust uitbesteden aan de specialisten van VDE Vangnetten. Wij zorgen voor strak gespannen valnetten die indien nodig personen of vallende materialen opvangen. Zo dragen wij ons steentje bij aan de veiligheid op de bouwplaats. Wij werken tot op grote hoogte, indien nodig zelfs tot 50 meter hoog. 

Maatwerk valnetten 

Bij elke klus waarvoor je valbeveiliging wil plaatsen komt maatwerk bij kijken. Uiteraard is maatwerk mogelijk bij VDE Vangnetten. Wij maken jouw veiligheidsnet op maat en altijd volgens de NEN-1263, een veiligheidsnorm. 

Specifieke wensen betreft de afmeting van het vangnet? Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag met jou de mogelijkheden en realiseren een vangnet op maat.

De mogelijheden bespreken? 

📞 Bellen📧 Mailen

Valnetten huren

Of... dakrandbeveiliging huren? 

Daarnaast kun je om de veiligheid van jouw werknemers te verhogen en te garanderen, dakrandbeveiliging huren. Maatwerk is hierbij mogelijk. 

Met de dakrandbeveiliging van VDE Vangnetten dek je een groot aantal risico's af die komen kijken bij werken op een dak van een woning of bedrijfspand. 

Of het nu gaat om tijdelijke of permanente dakrandbeveiliging, VDE Vangnetten levert altijd betrouwbare en gecertificeerde dakrandbeveiliging.

Een ingewerkt en toegewijd team 

VDE Vangnetten werkt uitsluitend met intern opgeleid personeel, eigen materiaal en uiteraard met eigen transport. Wij vinden dit erg belangrijk en houden ons hier altijd aan. Zo kunnen wij jou de veiligheid volledig garanderen. En dat is natuurlijk voor beide partijen erg fijn. Wanneer onze werknemers de netten monteren of demonteren, worden alle veiligheidsaspecten grondig nagelopen. Groot voordeel als de veiligheid in orde is: er kan beter en efficiënter gewerkt worden.

Neem gerust contact met ons op 

Heb je nog vragen over de werkzaamheden van VDE Vangnetten, kwaliteit van de veiligheidsnetten of over het bedrijf zelf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien je graag van aanvullende informatie en geven bovendien vrijblijvend advies. Je kunt ons dagelijks bereiken via +31 493-820006, via ons contactformulier of via een e-mail naar info@vdevangnetten.nl

Van den Eijnde Vangnetten
Nieuwendijk 90
5712 EN Someren
Nederland

T: +31 493-820006
E: info@vdevangnetten.nl

Neem gerust contact op

of direct offertte aanvragen voor valnetten huren.