Valnetten huren

Valnetten huren doet u natuurlijk bij de specialist Van den Eijnde Vangnetten. Onze valnetten zorgen voor veiligheid en zekerheid wanneer u de hoogte in moet met werkzaamheden.

Van den Eijnde Vangnetten BV is al jarenlang een toonaangevende naam op het gebied van valnetten. Wat uw klus ook is, wij hebben de oplossing die veiligheid brengt voor de mensen die op hoogte moeten werken. Valnetten worden gebruikt op o.a. bouwplaatsen. Dankzij ons eigen atelier kunt u ook voor op maat gemaakte valnetten bij ons terecht.

Volgens de actuele wettelijke richtlijnen

Wilt u valnetten huren die voldoen aan de actuele wettelijke richtlijnen? Dan zit u bij ons goed, want wij zijn gecertificeerd volgens de laatste richtlijnen. Dat geldt voor zowel onze standaard valnetten en de veiligheidsnetten op maat als voor onze machines en natuurlijk het personeel. Hierdoor kunt u op uw beurt weer voldoen aan de huidige eisen van de arbeidsinspectie. Zo samen we zorgen voor veiligheid op hoogte.

Meer informatie over veiligheid

Valnetten plaatsen

Als u precies weet hoe de valnetten gemonteerd moeten worden, kunt u dit uiteraard zelf doen, maar u kunt het plaatsen van de valnetten ook gerust uitbesteden aan de specialisten van Van den Eijnde. Wij zorgen voor strak gespannen valnetten die indien nodig personen of vallende materialen opvangen. Zo dragen wij ons steentje bij aan de veiligheid op uw bouwplaats. Wij werken tot op grote hoogte, indien nodig zelfs tot 50 meter hoog. 

Valnetten huren?

Heeft u voor een tijdelijke periode valnetten nodig dan kunt u gebruik maken van onze verhuur van valnetten. Wij plaatsen de valnetten op de gewenste datum en demonteren deze uiteraard weer als de werkzaamheden zijn afgerond. Dit doen wij in heel Europa en indien nodig zelfs daarbuiten. Heeft u de valnetten permanent nodig dan zijn deze uiteraard ook te koop. 

Van den Eijnde Vangnetten is gecertificeerd volgens de laatste wettelijke richtlijnen. U bent bij ons daarom verzekerd van de beste valnetten. Dankzij jarenlange ervaring kunt u ook het plaatsen van valnetten met een gerust hart aan ons overlaten. 

Onze valnetten voldoen aan de Europese norm zijnde EN 1263-1, evenals onze randbeveiliging zijnde EN 13374.

Vrijblijvende offerte opvragen

Een ingewerkt en toegewijd team

VDE Vangnetten werkt uitsluitend met intern opgeleid personeel, eigen materiaal en uiteraard met eigen transport. Wij vinden dit erg belangrijk en houden ons hier altijd aan. Zo kunnen wij u de veiligheid volledig garanderen. En dat is natuurlijk voor beide partijen erg fijn. Wanneer onze werknemers de netten monteren of demonteren, worden alle veiligheidsaspecten grondig nagelopen. Groot voordeel als de veiligheid in orde is: er kan beter en efficiënter gewerkt worden.

valnetten huren

Neem gerust contact met ons op

Heeft u nog vragen over de werkzaamheden van VDE Vangnetten, kwaliteit van de veiligheidsnetten of over het bedrijf zelf? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van aanvullende informatie en geven bovendien vrijblijvend advies. U kunt ons dagelijks bereiken via +31 493-820006, via ons contactformulier of via een e-mail naar info@vdevangnetten.nl

Neem gerust contact op