Veiligheidsnetten volgens de NEN-1263

VDE Vangnetten biedt zowel particulieren als bedrijven hoge kwaliteit vangnetten aan. Veiligheid staat voorop en daarom bieden wij onze veiligheidsnetten dan ook tegen een zeer scherpe prijs aan. 

Vangnet huren

Vangnet huren? Klik hieronder en vraag direct een offerte aan. 

Vangnet bestellen

Vangnet bouw

Personenopvangnetten worden gebruikt in de bouw en industrie voor het collectief beveiligen van dakwerkzaamheden bij nieuwbouw en renovatie. Deze netten worden in de volksmond ook wel vangnetten, veiligheidsnetten of valnetten genoemd. 

Van den Eijnde Vangnetten plaatst voor elke oppervlakte en tot zeer royale hoogte veiligheidsnetten. Met een personen vangnet, dat altijd gemonteerd wordt volgens de huidige wetgeving én met de juiste bevestigingsmaterialen, waarborg je de veiligheid van jezelf en jouw werknemers.

Gecertificeerd vangnet

Onze veiligheidsnetten worden bevetsigd door middel van hoogwaardig kwaliteits touw. Ook dit touw moet gecertificteerd zijn wat is opgenomen in de NEN-EN-1263 norm.

Bekijk hier hoe wij onze touwen voorbereiden met onze unieke robot!  

 Veiligheidsnetten van Van den Eijnde Vangnetten zijn gecertificeert en zowel de netten als het monteren van de veiligheidsnetten voldoen aan de laatst gestelde NEN-EN-1263-1 normering. 

Hoge kwaliteit vangnet

Vangnet zonder montage

Heb je interesse in vangnet zonder montage? 

Via onze webshop kun je al onze producten ook kopen. Hier worden alleen hoge kwaliteit veiligheidsnetten aangeboden die voldoen volgens de laatste wetgeving. 

Webshop