Veiligheidsnetten volgens de NEN-1263

Vangnet

 

Vangnet van de beste kwaliteit

Van den Eijnde Vangnetten plaatst voor elke oppervlakte en tot zeer royale hoogte uw veiligheidsnetten. Met een (industrieel) vangnet dat altijd strak en gesloten hangt waarborgt u de veiligheid van uzelf en uw werknemers. Veiligheidsnetten van Van den Eijnde Vangnetten zijn gegarandeerd van opperbeste kwaliteit en voldoen aan de laatst gestelde normering. Zowel het monteren als demonteren kunt u met een gerust hart aan onze specialisten overlaten.

Meer weten

Vangnet op maat

Heeft u interesse in een veiligheidsnet of vangnet op maat voor een specifiek project? Van den Eijnde Vangnetten denkt graag met u mee over een geschikt vangnet. Dankzij onze jarenlange ervaring in het verzorgen van veiligheidsoplossingen in de bouw- en constructiebranche bent u bij ons verzekerd van hoogwaardige valbeveiliging. Ook op gebied van dakrandbeveiliging zijn we u graag van dienst.

Voor al uw netten

Naast vangnetten biedt VDE nog veel meer netten-oplossingen. Zo kunt u bij ons terecht voor veiligheidsnette, dakrandbeveiliging, valnetten en nog veel meer. Heeft u een net nodig? Dan bent u bij VDE aan het juiste adres. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Klik hier om naar de fotogalerij van onze vangnetten te gaan.