Werkwijze

Planning

VDE Vangnetten planning

De planning en het bewaken van de voortgang van projecten verloopt bij Van den Eijnde Vangnetten zeer gestructureerd. Elke afdeling binnen het bedrijf heeft één aanspreekpunt. En voor elk project dat Van den Eijnde Vangnetten aanneemt, hoe klein ook, is één persoon eindverantwoordelijk die tevens fungeert als contactpersoon voor de opdrachtgever. Hierdoor zijn de communicatielijnen kort en kan snel en daadkrachtig worden gehandeld. Je kunt er dan ook van op aan dat gemaakte afspraken nagekomen worden. Onder andere daaraan heeft Van den Eijnde Vangnetten zijn goede naam te danken.

Personeel

Van den Eijnde Vangnetten heeft zelf 20 gekwalificeerde, bekwame werknemers in dienst. Doordat deze in ingewerkte teams opereren, kan er zeer efficiënt gewerkt worden. De werknemers vormen de montage- en demontageploegen, bemannen de hoogwerkers en verzorgen het vervoer van personeel en materieel. Van den Eijnde Vangnetten heeft zelf alle benodigde transportmiddelen in huis, wat resulteert in een grote mate van flexibiliteit. Tevens zijn alle werknemers VCA gecertificeerd en in het bezit van een geldig hoogwerker certificaat. 

Materieel

Om projecten snel, kundig en vooral veilig te kunnen uitvoeren, is het van belang te beschikken over modern materieel. In de relatief korte periode dat het bedrijf bestaat is hier steeds als eerste in geïnvesteerd. Doordat de nieuwste hulpmiddelen worden gebruikt kan de looptijd van een project vaak behoorlijk worden ingekort. Van den Eijnde Vangnetten heeft ondermeer in eigen beheer:

  • diverse telescoop- en schaarhoogwerkers met een werkhoogte tot 20 meter (zowel diesel als elk elektrisch) 
  • kwalitatief hoogwaardige netten volgens norm EN 1263-1
  • diverse soorten randbeveiliging
  • trappentorens in alle soorten en maten
  • Terreinwagens met aanhangers en vrachtwagens voor het transport van netten, randbeveiliging, hoogwerkers en ander benodigd materieel

Prijsbepaling

Prijzen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten zijn altijd vrijblijvend op aanvraag. Ook als je vragen hebt omtrent de mogeljikheden bespreken wij deze graag met je. 

Contact opnemen