Nieuws

Onze netten voldoen aan de NEN-1263 normering

Onze veiligheidsnetten voldoen aan de laatste NEN-1263 normering. Maar wat houdt dat eigenlijk in? De NEN-1263 normering is een set voorschriften en eisen die specifiek zijn ontworpen om de veiligheid te waarborgen bij het gebruik van veiligheids- en vangnetten in verschillende industrieën en situaties.

Welke eisen stelt deze normering?

Deze normering stelt strikte eisen aan zowel de materialen als de installatie van de veiligheidsnetten. Het waarborgt bijvoorbeeld dat de netten sterk genoeg zijn om vallen te voorkomen en dat ze op de juiste manier worden bevestigd om de veiligheid van de werknemers te garanderen. Ook worden regelmatige inspecties en onderhoud voorgeschreven om ervoor te zorgen dat de netten altijd in optimale staat verkeren.

Wij zijn de nummer #1 in veiligheids- en vangnetten!

Bij VDE Vangnetten begrijpen we het belang van naleving van de NEN-1263 normering en daarom leveren we hoogwaardige veiligheidsnetten die aan deze normen voldoen.

 

Onze toewijding aan kwaliteit, veiligheid en klanttevredenheid heeft ons gemaakt tot de nummer #1 keuze voor veiligheids- en vangnetten.

Wanneer u voor VDE Vangnetten kiest, kunt u erop vertrouwen dat u de hoogste normen op het gebied van veiligheid en kwaliteit krijgt. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Veiligheids-/vangnetten nodig?

Heb je voor een bepaalde situatie of ruimte, bijvoorbeeld voor een bouwproject of in je magazijn, veiligheids- of vangnetten nodig? Elke maat is bespreekbaar. Neem gerust contact met ons op, dan bespreken we de mogelijkheden. 

Contact opnemen

Nieuws overzicht