Al onze producten zijn te bestellen op nettenverkoop.nl

Zonne- energie

Valbeveiliging t.b.v. zonne-energie

Van den Eijnde Vangnetten werkt in de Benelux, Duitsland en Frankrijk aan de veiligheid van uw personeel. De uitgevoerde projecten zijn zeer divers en variëren van renovatie tot nieuwbouw. Van den Eijnde Vangnetten is dan ook het aangewezen bedrijf om randbeveiliging voor u aan te brengen op alle soorten daken waar u zonne-energie wilt gaan plaatsen.

Aangezien zonnepanelen op grote hoogte worden geplaatst, is veiligheid belangrijk. Met valnetten en andere beveiliging kunnen uw mensen veilig hun werk doen. Uiteraard verzorgt Van den Eijnde Vangnetten ook de veilige toegang tot de daken in deze gebruikersfase. Wij verhuren en (de)monteren trappentorens in alle soorten en maten. Deze aluminium torens zijn van professionele kwaliteit en kunnen daardoor grote hoogtes bereiken.

« Ga terug

Randbeveiliging in Zonne-energie projecten

Op de foto’s hieronder ziet u geplaatste randbeveiliging waarbij op het dak gebruikt wordt gemaakt van de vrije ruimte om dakrandbeveiliging te plaatsen. Wij hebben deze in 2 modellen:

zonnepanelen plaatsen veiligheid veilig zonne-energie aanbrengen
Model 1 met een inklapbare onderstel Model 2 met vaste onderstel (dit in div. maatvoeringen)

Maar ook op (hellende) daken waarbij  het (gehele) dak moet worden voorzien van zonnepanelen biedt Van den Eijnde Vangnetten u een oplossing op maat aan.

Tevens ziet u voorbeelden van geplaatste trappentorens, die u een veilige toegang tot de daken verschaffen.

Beveiliging van personen
als het de hoogte in gaat
Gecertificeerd
volgens de laatste wettelijke richtlijnen
Maatwerk
snel geleverd, 360 dagen per jaar
Groot werkgebied
Flexibel inzetbaar

Advies op maat

Iedere situatie is anders, neem contact op met ons team van adviseurs voor een vrijblijvend advies.