Afdekzeilen

Afdekzeilen

Veilig afdekken?

Zoekt u naar stevige zeil om bijvoorbeeld uw aanhangwagen, zwembad of natuurvijver veilig mee af te dekken? Van den Eijnde Vangnetten heeft een breed scala aan (universele) afdekzeilen welke voor vele doeleinden zijn te gebruiken. Kies uw gewenste soort en formaat en laat uw bestelling gemakkelijk bij u op locatie bezorgen!

Aanhangwagen afdekzeilen – voorkom onnodige boetes

Op grond van artikel 5.18.6 is bepaald dat aanhangwagen afdekzeilen verplicht zijn om te voorkomen dat de lading of delen daarvan van een voertuig vallen. Als u dus bij ons een afdekzeil koopt, voorkomt u een boete van tenminste € 230,00. Daarnaast draagt het afdeknet/zeil natuurlijk bij aan de algehele veiligheid in het verkeer.

 

Afdekzeilen bestellen in onze webwinkel

Ga op zoek naar uw gewenste product, bestel, selecteer uw favoriete betalingswijze en ontvang uw gewenste zeilen spoedig in huis! Bekijk hier ons online aanbod afdekzeilen.

Hoe omvangrijker uw bestelling, hoe lager de prijs. Heeft u meer vragen over afdekzeilen? Of wilt u informatie over voetbalnetten, een vangnet of ander soort veiligheidsnet? Dan kunt u natuurlijk ook altijd contact opnemen met ons!

 Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een van onze hoge kwaliteit producten? Vraag snel en gemakkelijk een offerte aan via onderstaande link. 

Offerte aanvragen