Al onze producten zijn te bestellen op nettenverkoop.nl

Valnetten huren

Valnetten huren doet u natuurlijk bij de specialist Van den Eijnde Vangnetten. Onze valnetten zorgen voor veiligheid en zekerheid wanneer u de hoogte in moet met werkzaamheden.

Van den Eijnde Vangnetten BV is al jarenlang een toonaangevende naam op het gebied van valnetten. Wat uw klus ook is, wij hebben de oplossing die veiligheid brengt voor de mensen die op hoogte moeten werken. Valnetten worden gebruikt op o.a. bouwplaatsen. Dabkzij ons eigen atelier kunt u ook voor op maat gemaakte valnetten bij ons terecht.

Valnetten plaatsen

Als u precies weet hoe de valnetten gemonteerd moeten worden, kunt u dit uiteraard zelf doen, maar u kunt het plaatsen van de valnetten natuurlijk ook uitbesteden aan de specialisten van Van den Eijnde. Wij zorgen voor strak gespannen valnetten die indien nodig personen of vallende materialen opvangen die zorgdragen voor veiligheid op de bouwplaats. Wij werken tot op grote hoogte, indien nodig zelfs tot 50 meter hoog. 

Verhuur van valnetten

Heeft u voor een tijdelijke periode valnetten nodig dan kunt u gebruik maken van onze verhuur van valnetten. Wij plaatsen de valnetten op de gewenste datum en demonteren deze uiteraard weer als de werkzaamheden zijn afgerond. Dit doen wij in heel Europa en indien nodig zelfs daarbuiten. Heeft u de valnetten permanent nodig dan zijn deze uiteraard ook te koop. 

Van den Eijnde Vangnetten is gecertificeerd volgens de laatste wettelijke richtlijnen. U bent bij ons daarom verzekerd van de beste valnetten. Dankzij jarenlange ervaring kunt u ook het plaatsen van valnetten met een gerust hart aan ons overlaten. 

Onze valnetten voldoen aan de Europese norm zijnde EN 1263-1, evenals onze randbeveiliging zijnde EN 13374.

Vrijblijvende offerte opvragen

valnetten huren

 

 

Beveiliging van personen
als het de hoogte in gaat
Gecertificeerd
volgens de laatste wettelijke richtlijnen
Maatwerk
snel geleverd, 360 dagen per jaar
Door heel Europa
En daarbuiten als het moet

Advies op maat

Iedere situatie is anders, neem contact op met ons team van adviseurs voor een vrijblijvend advies.

Sabine van den Eijnde
Planning
Rinie van den Eijnde
Directeur
Roy van den Eijnde
Bedrijfsleider
Alle medewerkers