Al onze producten zijn te bestellen op nettenverkoop.nl

Valbeveiliging met het beste vangnet

Valbeveiliging met het beste vangnet

Valbeveiliging met het beste vangnet nodig?

Van den Eijnde Vangnetten is uw specialist op het gebied van valbeveiliging. Met onze moderne en doeltreffende oplossingen bent u verzekerd van optimale veiligheid, in welke situatie dan ook. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in industriële valbeveiliging, trappentorens, randbeveiliging, maar ook bijvoorbeeld zeilen voor uw aanhangwagen.

Door onze jarenlange ervaring in het vak kunnen onze veiligheidsexperts de veiligheid van uw werknemers garanderen. Zowel voor het tijdelijk als permanent gebruik van vangnetten zijn wij graag uw professionele partner.

Valbeveiliging met het beste vangnet

Wij zijn altijd als eerste bekend met nieuwe regelgevingen en ontwikkelingen in de bouw- en constructiewereld. Wij kunnen u dus garanderen dat elk vangnet afkomstig van Van den Eijnde Vangnetten voldoet aan de laatste wet- en regelgeving. U kunt dus met een gerust gevoel te werk gaan, want onze valbeveiliging zorgt voor uw veiligheid!

 

Maatwerk vangnetten

Zoekt u vangnetten op maat gemaakt voor uw bouw of project? Ook dan bent u bij VDE Vangnetten aan het juiste adres. Alle maatwerk realiseren wij in ons eigen atelier waardoor we flexibel en snel op uw wensen kunnen inspelen.

Webshop Nettenverkoop

Wij bieden veel van onze producten online aan. Neem direct een kijkje in onze online nettenverkoop.

Offerte opvragen »

Beveiliging van personen
als het de hoogte in gaat
Gecertificeerd
volgens de laatste wettelijke richtlijnen
Maatwerk
snel geleverd, 360 dagen per jaar
Door heel Europa
En daarbuiten als het moet

Advies op maat

Iedere situatie is anders, neem contact op met ons team van adviseurs voor een vrijblijvend advies.